Angelini



Vinhuset Paolo Angelini ligger i Ozzano Monferrato, i en fantastisk panoramisk beliggenhed over Casalese Montferrat. Det ligger 200 meter over havets overflade.

Angelini familien og Piemonte vin er et og det samme. Familien har altid dyrket disse bakker med lidenskab og kompetence i et århundrede. Piemonte vinene fra gården produceres i disse skønne bakker.

Takket være opmærksomheden for vinmarkerne og den konstante teknologiske udvikling i kælderen, skaber Angelini familien en række vine, der har et højt kvalitetsniveau.

Virksomheden flasker kun vin produceret af druer, der kommer fra hendes 38 ha ejendom.

De vigtigste elementer i virksomhedens succes er de fremragende vine, som er typiske for dette område, forenet med Angelini familiens værdier.

Disse værdier er, passion for jorden, kærlighed og omsorg for vingården, for vinfremstilling og for raffinement og derefter kundens tillid.

For Angelini Company vinene stammer kvaliteten fra den perfekte balance mellem arbejdet i naturen og det gode håndarbejde fra manden.

 

ANGELINI FAMILIE

Det er en et hundrede historie, som har afleveret på i fire generationer. Angelini familien har sine rødder i Ozzano Monferrato, i midten af ​​Casalese Monferrat, det er et land med en gammel vin tradition .

I begyndelsen af 50'erne begyndte Angelini brødre at få anerkendt arbejde i vinmarkerne takket være deltagelsen på det første møde i " LUPARIA ", en Landbrug Skole som ligger i Rosignano Monferrato .

Den 30-årige datter , Lucia og de ​​27 år gamle " tvillinger ", Mauro og Franco har sluttet sig til selskabet siden 2010. Alle har deres rolle: produktions vejleder, handels vejleder og markedsføringen.
De arbejder stadig sammen med deres far Paolo.


UDVIKLINGEN

Paolo sluttede sig til familiens gård i 70'erne / 80'erne, da han var færdig med sine studier. Paolo begyndte sit " eventyr" tæt på sin far Luigi og hans onkler Stefano , Giuseppe og Mario.
De plantede nye vinmarker og tog sig af de gamle marker, der var 70 år. Det var lige i den periode, at Angelini Paolo Company blev grundlagt.

Paolo har altid sat øverste på listen at fremstilling af vin af høj kvalitet.
Han føler behovet for at deltage i en unik virkelighed alle produktionssystemer: fra ejerskab af jorden, til landbrug, til arbejdet i kælderen og til salget af produktet.


MÅLSÆTNING

Angelini flasker kun vin, der er produceret kun med sine egne dyrkede druer. Vinene får stor opmærksomhed og enorme pleje, og har flere gange vundet en præmie i vinkonkurrencer i området.

Vi er ved at udvikle den søgen efter nye markeder: både nationale markeder og i udlandet dem, især i USA , i schweiziske, i de skandinaviske lande, i Japan og Kina.

Som det vigtigste mål, du kan finde " BIO PROJEKT ", sundhed er alles værdi, og for Angelini er dette valg synonym med kvalitet, så det er placeret øverst i det strategiske dokument for virksomheden.

Den sidste og måske den mest komplekse at indse, er udnyttelsen af ​​Grignolino (lokal drue type), glem ikke, at gården ligger i hjertet af Grignolino land.


Du drikker ikke kun vin, du lugter det, du observere det,

du smage det, du sipper til det og ... .kan tale om det.

Besøg vinhusets hjemmeside her: Angelini