Lonardi


Lonardi

I Marano ligger vinhuset Corte Lonardi, i den "grønne hjerte" af Valpolicella, ung, men med gamle rødder forankret i landdistrikter og den lokale gastronomiske historie. 
Den nuværende ejer, Silvia Lonardi, er datter af Giuseppe Lonardi, der grundlagde denne lille vingård, som der voksede op mellem markerne og skabt af familien. 
De har været i stand til at kombinere hans passion for veneto vin med, med det lokale køkken.
Restauratører har der været en del af i Silvias familie. Bedstefar, Aldo, og oldefar, Joseph kaldet "Bepi", var begge restauratører og de var de med til, 
at bringe kærlighed til god mad ind i virksomheden.
Med denne familie lidenskab, begyndte Giuseppe i begyndelsen af ​​80'erne at producere vin, med god støtte fra vennen vinmager Roberto Ferrarini. 
I dag ejer virksomheden vinmarker i Valpolicella Classico regionen og producerer høj kvalitet lokale vine af denne dal, forsøger dog, takket være krydset af frisk kreative 
energi anlagt af unge datter Silvia, til at identificere og derefter bringe nye værdier til stede i landet med bakkerne i Marano . 

Lonardi laver ikke kun den kendte amarone vin, men de laver også en signatur vin, lavet på corvina og cabernet franc. Ikke bare en almindelig bordvin, men simpelthen en super vin.

 

Se vinene fra Lonardi her

 

Ripasso
Amarone
Previlegia
Reciotto