Mauro Moloni

Jeg tror på, det der har gødet vores virksomhed var stoltheden, for at beholde det stykke jord, der gennem generationer har været I familien uden egentlig at vide hvorfra og fra hvem, det er kommet.

1973: Mauro Molino bliver kandidat fra Alba vinfremstilling Skole og begynder at dyrke sin drøm om at gøre sit største passion, vinfremstilling, hans profession.

1973: efter militærtjeneste, Mauro er så fast besluttet på som nogensinde at forfølge sin drøm, men hans jord er endnu ikke klar til at give ham denne mulighed.
Han flytter modigt til Emilia Romagna i 1975 for at arbejde som vinmager på CIV vin gruppen af ​​Modena. Mauro forbliver i Emilia indtil 1979.
Denne fem-årig periode er afgørende for hans uddannelse og faglig udvikling.

1979: efter sin far Giovanni død vender Mauro tilbage til Langhe, og sit hjem. Hans far forlod ham nogle vinmarker og han ser her mulighed for at gå i gang med
en ny vinfremstilling karriere i hans elskede land, som han aldrig havde glemt. Han begynder at arbejde som selvstændig professionel for lokale landbrugsforeninger,
samtidig tage sig af at forbedre sine vinmarker og kælder, som er bygget i Annunziata La Morra, hvor fædrene hus er.

1982: han laver sin første Barolo fra vingården Conca. Det er et vinfremstillings eventyr Mauro Molino begynder her.
Mauro bliver mere og mere bevidst om hvor heldig han er at være i stand til at arbejde i Barolo-området, en unik land i verden. Han bliver gladere for de enkelte
sorter og vinmarker i dette område, Nebbiolo i særdeleshed. Han begynder at producere tre af hans vigtigste cru i byen La Morra: Barolo Conca, Barolo Gancia og Barolo Gallinotto.

"Afsætte mig helt til vindyrkning var det rigtige valg: det gav mig en masse, det gjorde mig opnå ekspertise og viden af ​​mine vinstokke, det gjorde mig producere vine,
der holder over tid og oprette etiketter, der gjorde mit navn kendt i verden."