Paolo Leo

Paolo Leo



En kombination af historie og betagende natur i Salento har skabt usædvanlige landskab og arkitekturer med en unik charme, men mest af alt, hvad der udestår indtil nu er følelsen af ​​rumlige kontinuitet. 
Den indbyrdes afhængighed mellem havet, landskabet og byerne er hvad der giver denne ekstreme region i Italien, Salento, en stærk personlighed.
Med spektakulære farver, fascinerende historie, og unikke områder, Salento altid inspirerer nye billeder og følelser. 

Det er ikke kun et ægteskab mellem Jorden og det er frugt, men det er også mellem jorden og dens kilder; 
Solen, som altid er generøs og frodig, og vandet og vinden, der kommer fra Adriaterhavet og Lonian Hav, der giver til afgrøder, der lækker og umiskendelige smag. 
For ikke at nævne forholdet mellem jorden og Salento mennesker. Alle disse faktorer er klart til udtryk i de planter, der dyrkes i området.
Den kvalitative vækst vinindustrien hovedsageligt tilskrives den voksende engagement vinproducenter, der blev opmærksom på generøsitet af deres område. 
De har gjort vigtige valg for udviklingen af ​​druerne og oprindelige sorter.

Historien om Leo familien har altid været kendetegnet ved deres kærlighed og passion for vinstokke og vine, siden begyndelsen 1900. 
I disse år, virksomhedens grundlægger, bedstefar og navnebror af den sidste arving Paolo Leo, begyndte at lave vin af druer plukket i "Palmento". 
De gamle underjordiske tanke han brugte før, blev nu restaureret og bruges som en kælder til opbevaring og aldring vin.

Det nye selskab hovedkvarter, grundlagt i 1989, indtager et samlet areal på omkring 15.000 kvadratmeter. Den er udstyret med en state-of-the-art vinfremstilling system. 
Det har en tønde rum på 400 kvadratmeter, der indeholder 500 egetræsfade med en kapacitet på 225 liter. 
Imidlertid blev disse moderne vinfremstilling anvendte teknologier i harmoni med gammel tradition, hvoraf Leo familie altid har respekteret.

Deres mission er stadig uforanderlig; at tilbyde forbrugerne vine, der afspejler lugten, smag og karakter Puglia. 
For at sikre produkter af høj kvalitet og højtratede service af kunder og forbrugere, har virksomheden indført en certificering og sporbarhedssystem. 
Systemet var et must, for at dokumentere hele vinfremstilling processen startende fra plukke vinstokke indtil drue omdannelse og forarbejdning.

I slutningen af ​​80'erne, har en dyb passion og vedholdenhed ført den nuværende ejer Paolo Leo til at foretage en iværksætter vej. 
En retning baseret på udnyttelse af vine fremstillet af indfødte druesorter i Salento ligesom Primitivo, Negroamaro, Malvasia Bianca og Nera di Lecce.

Ved høst tid, er druerne udvælges og udsættes for den første modenhed test. Og kun når de når det rette niveau af modenhed, er de presset med en moderne blid presning system. 
En fermentering kom næste under en omhyggelig temperaturkontrol.

Disse trin er kronet med produktionen af ​​vores vine "Orfeo", Negroamaro 100% og "Fiore di Vigna", Primitivo 100%. Vores vine er hjerteligt velkommen på vinkonkurrencer og meget populære på de bedste vin guider.
Det grundlæggende formål med vores virksomhed er at give en passende atmosfære for en fortsat og varig gevinst for øje forhold til markedet. 
Dette sker gennem konstant opmærksomhed at smage evaluering af forbrugerne og utrættelig søgen efter optimering af kvalitet og pris.