Vinsmagninger

Alletiders vin afholder gerne vinsmagninger i Aalborg, men tager meget gerne ud for at holde en vinsmagning. Vi kan også arrangere vinsmagningen i vores egne lokaler i vores vin butik i Aalborg
 

Vinsmagningen kan laves med flere temaer:

  • det kan være vine fra forskellige vindistrikter i verden,
  • det kan være vin for begyndere
  • det kan være et tema om et land
  • det kan være kun røde vin eller kun hvid vine

Kun fantasien sætter grænser


På en typisk vinaften smager vi 7-8 forskellige vine, Hvor vinhuset og baggrunden for den enkelte vin præsenteres i et sprog alle kan forstå.

Denne smagning starter i et prisleje fra 100,- kr. pr. person

Da vi har vine fra hele verden kan der også smages druer fra forskellige verdensdele op mod hinanden, så I kan smage og lære, hvor meget klima og terroir har af betydning på de forskellige druesorter.
 

Forhold vedrørende en vinsmagning:

Som udgangspunkt er prisen på en vinaften baseret på, at der er tale om en smagning, hvor interessen primært er rettet mod vinene. I dette forum rækker 1 flaske vin til 8-10 deltagere.

Hvis der er tale om et festligt indslag før en personalefest, en tur i byen eller lignende, anbefales det, at aftale nærmere med Alletiders vin, hvorvidt behovet er for flere vine og økonomien heri. I dette forum rækker 1 flaske vin sjældent til 10 deltagere.

Da vi er meget fleksible ang. antal af personer og vine skal du bare ringe for at høre nærmere, hvis du ønsker et godt tilbud på en vinsmagning.

Ring og hør nærmere på 2962 0208

Venlig hilsen

Alletiders Vin

Vej Vinsmagninger

I 2017 gennemfører vi igen et antal vinsmagninger,

hvor vi inviterer gaderne i vores lokal område til en spændende vinsmagning.Tilmelding på info@alletidersvin.dk eller 29620208

 

 

Ripasso smagning

 

7 super ripasso vine, pris pr person 199.-

 

Se mere her
 

 

Amarone smagning

 

8 meget flotte Amaroner prsi pr person 399.-

 

Se mere her

 

Åbne smagninger

 

7 gode vine fra 5 lande, pris pr person 299.-

 

Se mere her